Gespleten punten

split ends thumbnail

In de wereld van haarverzorging is er geen groter probleem dan gespleten punten, ook wel bekend als trichoptilose. Deze schade aan de uiteinden van uw haren kan niet alleen ontzettend onprettig zijn, maar kan ook leiden tot een dof en onverzorgd uiterlijk. Gelukkig is er hoop voor degenen die lijden aan gespleten punten. Hier bij salon Haarzaken weten we precies hoe we dit probleem kunnen aanpakken.

De oorzaak en oplossing

De oorzaken van gespleten punten zijn talrijk. Van hitte styling en chemische behandelingen tot milieuschade, er zijn veel factoren die bijdragen aan deze vervelende conditie. Ongeacht de oorzaak, de oplossing is hetzelfde: het behandelen van de beschadigde haren.

Onze experts hebben jarenlange ervaring in het behandelen van gespleten punten. Wij adviseren u om regelmatig een knipbeurt te nemen om de beschadigde punten te verwijderen. Dit is de eerste stap in het herstel van uw haren. Daarnaast adviseren wij ook om verzorgende producten te gebruiken zoals olie, maskers en conditioners die speciaal zijn gemaakt voor beschadigd haar.

Onze stylisten kunnen u ook adviseren over welke haarverzorgingsproducten het beste zijn voor uw haartype en de oorzaak van uw gespleten punten. Bovendien kunnen zij u ook aanbevelen om bepaalde styling technieken of tools te vermijden die bijdragen aan de schade.

Bij salon Haarzaken zijn wij hier om u te helpen uw haren weer gezond en stralend te maken. Laat ons uw haren analyseren en samen komen we tot een oplossing. Wij zijn er voor u om uw haarproblemen op te lossen.