Haarzaken.nl is nu live!

thumbnail logo haarzaken

Wij zijn ontzettend blij om aan te kondigen dat onze nieuwe website, Haarzaken.nl, nu live is! Ons team heeft ontzettend hard gewerkt om een prachtige en gebruiksvriendelijke ervaring te creëren voor onze waardevolle klanten.

Design

Vanaf het moment dat u op onze homepage landt, wordt u begroet door een strakke en moderne ontwerp dat makkelijk voor ogen is. We hebben ook ervoor gezorgd dat onze website geoptimaliseerd is voor alle apparaten, zodat u gemakkelijk kunt bladeren en informatie kunt vinden over onze service.

Een van de meest opwindende functies van onze nieuwe website is de verbeterde pagina’s. Wij hebben hoogwaardige afbeeldingen toegevoegd om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over uw haarcosmetica.

“Experience the beauty of hair care with Haarzaken”

We zijn momenteel bezig met de bouw van onze online webshop, zodat u binnenkort gemakkelijk uw favoriete haarcosmetica producten kunt bestellen. We zullen u op de hoogte houden van de voortgang en u laten weten zodra de webshop operationeel is.

Naast deze functies hebben we ook een blog-gedeelte toegevoegd waar we tips, trends en nieuws over haarcosmetica zullen delen, evenals interessante verhalen van ons team en klanten.

Daarnaast willen we ook onze nieuwe logo onthullen, ontworpen om onze merkidentiteit te versterken en onze klanten een gevoel van professionele en trendy haarverzorging te geven.

We hopen dat onze nieuwe website een waardevolle bron voor u zal zijn terwijl u de wereld van haarcosmetica verkent. We werken constant aan de website en zullen in de toekomst nieuwe functies en inhoud blijven toevoegen.

Bedankt voor het vertrouwen in Haarzaken, samen zorgen wij voor mooi en gezond haar in de toekomst.